Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.kidix.ro

 

1. DESCRIEREA SERVICIULUI. DEFINITII

 

Site-ul www.kidix.ro  („Site-ul”) se afla in folosinta DARO INTERNATIONAL  S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Valea Lunga, nr. 11, bl. 22, sc. 2, ap. 115, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6545/2003, CUI 15439153, atribut fiscal RO, societatea detinand drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului Site-ului, fiind denumit in continuare detinatorul Site-ului.

 

Prin intermediul site-ului www.kidix.ro se asigura Utilizatorilor accesul la materiale audio-video constand in principal in filme scurte pentru copii. Toate serviciile oferite pe Site sunt supuse Termenilor si Conditiilor. Prestarea serviciilor este gratuita/contra cost conform conditiilor de mai jos.

 

Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

 

Utilizator – orice persoana fizica ce se inregistreaza pe Site si acceseaza continutul audio-video pus la dizpozitie de catre detinatorul Site-ului, indiferent daca plaseaza sau nu o comanda pentru cumpararea dreptului vizionare integrala a materialelor audio-video accesate;

 

Serviciu – furnizarea catre Utilizator a accesului la materiale audio-video prin intermediul Site-ului conform optiunilor Utilizatorului. Accesul la formatul integral al materialelor audio-video are loc contra cost, fiind conditionat de furnizarea tuturor informatiilor pentru efectuarea platii online cu cardul bancar sau prin trimiterea unui SMS prin intermediul telefonului mobil. Pentru accesul la Serviciu si efectuarea platii utilizatorul va furniza detinatorului Site-ului toate datele solicitate de integratorul de plati care proceseaza plata online, precum si datele necesare emiterii facturii fiscale de catre Kidix.ro (de exemplu nume, prenume, adresa).

 

2. INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

 

Pentru a beneficia de Serviciile oferite de www.kidix.ro va obligati si garantati ca furnizati date reale, exacte si complete despre Utilizator, astfel cum se solicita prin formularul de inregistrare.

Detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica autenticitatea datelor de inregistrare ale Utilizatorilor referitoare la existenta acestora. Prin acceptarea termenilor si conditiilor („Termeni si conditii” sau „Termeni de Utilizare”) Utilizatorul isi exprima acordul pentru eventualele verificari ce vor fi efectuate de administratorii Site-ului ca masura de siguranta pentru realitatea si exactitatea datelor furnizate.

 

In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de Utilizator sunt inexacte sau neconforme celor furnizate de organele in drept, detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau a sista accesul Utilizatorului in cauza la Serviciile Site-ului si de a refuza incercarile curente sau viitoare de accesare a Serviciilor oferite pe Site.

 

Prin accesarea Site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului Site-ului date corecte fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

 

Avand in vedere faptul ca prin intermediul aplicatiei detinatorul acestuia furnizeaza Utilizatorului continut digital care nu este livrat pe suport material, iar furnizarea incepe la solicitarea prealabila a utilizatorului exprimata prin inscrierea datelor acestuia in Site, utilizatorul va pierde dreptul la retragere dupa ce a accesat serviciie furnizate prin intermediul aplicatiei si a acceptat termenii acesteia.

 

3. CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

 

www.kidix.ro asigura caracterul confidential al datelor si informatiilor transmise prin intermediul serverelor sale, sau stocate pe ele, precum si a datelor cu caracter personal eventual solicitate Utilizatorilor la inregistrare.

 

www.kidix.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Accesarea Serviciilor pe Site presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele de contact sa fie folosite de catre detinatorul Site-ului in scopul trimiterii catre Utilizatoru a confirmarii achitionarii serviciilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., dar numai cu acordul prealabil al acestuia.

 

Conform prevederilor Legii Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, modificata, www.kidix.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice.

 

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@kidix.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

www.kidix.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare si depune toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru protejarea datelor cu caracter personal colectate.

 

www.kidix.ro respecta informatiile confidentiale furnizate si nu va vinde si nu va inchiria sau schima listele de e-mailing sau date ale clientilor sai.

 

  1. MODIFICARILE SERVICIULUI

 

Detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, Serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte). In acest caz, detinatorul Site-ului nu este raspunzator fata de Utilizator sau fata de o terta persoana pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.kidix.ro.

 

5. PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toata creatia grafica, continutul Site-ului si materialele audio-video accesate sunt proprietatea www.kidix.ro. Fac exceptie informatiile si elementele grafice inregistrate de utilizatori, precum si semnele grafice apartinand altor entitati.

 

Utilizatorul accepta ca orice software folosit in legatura cu Serviciile oferite de Site contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

 

Utilizatorul se obliga sa nu reproduca, sa nu copieze, sa nu vanda sau sa exploateze Serviciile, informatiile si/sau materialele audio-video la care are acces ca urmare a utilizarii acestui Site, in parte sau complet.

 

Utilizatorului ii este interzisa modificarea, copierea, inchirierea, cedarea, imprumutul, vanzarea, distributia sau crearea unor materiale derivate bazate pe Serviciile sau programele folosite in cadrul Site-ului.

 

 6. RASPUNDERE

 

Utilizatorul declara in mod expres ca accepta urmatoarele conditii:

  1. utilizarea Serviciilor puse la dispozitie pe Site se face pe propria raspundere. Detinatorul kidix.ro este absolvit in mod expres de orice raspundere, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau de conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
  2. Detinatorul kidix.ro nu ofera nici o garantie ca:
  • Serviciile implinesc toate cerintele Utilizatorilor;
  • Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • Erorile de program vor fi corectate.

 

7. LIMITELE RASPUNDERII

 

Utilizatorul accepta in mod expres ca detinatorul Site-ului nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca detinatorul a fost anterior informat despre posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Serviciilor www.kidix.ro;

- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

- declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra Serviciilor Site-ului;

- orice alta problema legata de Serviciile Site-ului.

 

8. NOTIFICARI SI COMUNICARI

 

Notificarile/comunicarile adresate Utilizatorilor vor fi facute pe cale electronica, prin e-mail. Detinatorul www.kidix.ro poate face notificari privind schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre Utilizatori in mod general, pe Site sau in aplicatia mobila Kidix.

 

9. FORTA MAJORA

 

www.kidix.ro nu este obligat a se conforma obligatiilor prevazute in Termenii de Utilizare ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, alte actiuni/inactiuni de care administratorii Site-ului nu sunt responsabili.

 

 10. LEGEA APLICABILA

 

Prin accesarea acestui Site web, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente.

 

www.kidix.ro nu ofera garantia ca continutul acestui Site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest Site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor tarii in care se afla.

 

11. CLAUZE FINALE

 

Termenii de Utilizare reprezinta acordul partilor si reglementeaza folosirea de catre Utilizator a Serviciilor www.kidix.ro, inlocuind orice acord precedent dintre Utilizator si detinatorul Site-ului.

 

In cazul in care, ulterior lansarii Site-ului, vor fi implementate Servicii suplimentare puse la dispozitie pe Site, aceste Servicii vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

 

Prin accesarea si inscrierea datelor dvs. pe acest Site acceptati conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre Utilizator si detinatorul Site-ului. In cazul in care nu doriti sa fiti angajati si sa respectati regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi Serviciile puse la dispozitie de acest Site.