Securitate si confidentialitate

Politica de confidențialitate

 

Site-ul www.kidix.ro („site-ul”) se afla in folosinta DARO INTERNATIONAL  S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Valea Lunga, nr. 11, bl. 22, sc. 2, ap. 115, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6545/2003, CUI 15439153, atribut fiscal RO, societatea detinând drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului Site-ului www.kidix.ro.

Prin intermediul Site-ului se asigura Utilizatorilor accesul la materiale audio-video constand in filme scurte pentru copii. Toate serviciile oferite prin intermediul Site-ului sunt supuse Termenilor si Conditiilor. Prestarea serviciilor este gratuita/contra cost conform conditiilor menționate în cadrul termenilor și condițiilor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Daro International SRL ("Operatorul"), prin intermediul Siteului, prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime necesare derularii activitatii noastre, in vederea furnizarii unor servicii de comunicatii electronice prin intermediul site-ului web www.kidix.ro ("Serviciile"). Daro International SRL este înregistrat ca operator de date cu caracter personal fiind înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 37472.

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate si prelucrate numai in masura permisa de Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

Datele ce urmeaza a fi colectate de la dumneavoastra se refera la: nume, prenume, sex, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), adresa de e-mail ("Date cu Caracter Personal").

Accesul la continutul premium oferit de Site se face de catre persoanele care s-au inregistrat. Inregistrarea se face numai dupa acceptarea urmatoarelor:

“a) Sunt major și doresc înregistrarea ca utilizator în folos propriu și/sau în calitate de părinte, tutore, sau reprezentant legal al unui minor;

  1. b) Nu am furnizat date cu caracter personal ale unui minor în vederea înregistrării ca utilizator;
  2. c) Cu titlu de excepție de la declarația de la punctul b) de mai sus, sunt de acord, în mod expres, cu utilizarea datelor cu caracter personal ale minorilor ai căror părine, tutore, sau reprezentant legal sunt, în ipoteza în care, în momentul înregistrării contului de utilizator, se preiau de pe platformele Google sau Facebook fotografii, adrese de e-mail, nume și prenume ale minorilor, sau vârsta acestora.  
  3. d) Ințeleg că operatorul și furnizorul produsului Kidix nu intenționează în niciun fel să asocieze imaginea minorilor cu numele, prenumele și vârsta acestora, în cazul în care intervine, în orice fel, postarea fotografiilor acestora pe internet.”

Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege. Informatiile colectate pot include pe langa date cu caracter personal, si informatii precum: tipul browser-ului, paginile vizitate sau continutul examinat, timpul de folosire a unui element concret si/sau sectiunile Site-ului la care aveti acces, inclusiv informatiile cautate de dumneavoastra, timpul si datele de accesare, precum si alte statistici.

Vom utiliza Datele cu Caracter Personal in scopurile livrarii Servicilor, pentru a va contacta, sau pentru a va identifica in cazurile de folosire a Serviciilor si la prelucrarea sesizarilor dumneavoastra referitoare la intretinerea Siteului.

De asemenea vom utiliza aceste informatii si pentru a analiza modul in care folositi Serviciile, cu scopul de a imbunatati calitatea Serviciilor si inclusiv in scopuri de marketing si publicitate pentru a va contacta prin notificari, materiale de marketing sau de promotie si alte informatii, continut si reclame personalizate care pot fi de interes pentru dumneavoastra. Daca nu doriti sa primiti astfel de mesaje de la noi, va rugam sa dezactivati Contul de Utilizator.

In situatia in care alegeti ca modalitatea de accesare a Serviciilor sa se realizeze prin intermediul unor retele de socializare furnizate de catre terti, exista posibilitatea ca noi sa preluam Date cu Caracter Personal sau alte informatii fara caracter personal in scopul de a va asigura accesul la Servicii. Informatiile pot include numele, prenumele, sexul, data de nastere, adresa de e-mail, resedinta sau domiciliul, numarul de identificare a utilizatorului, lista prietenilor, activitatile video, preferintele individuale, precum si orice alta informatie pusa de dumneavoastra la dispozitia publicului prin intermediul acestor retele de socializare furnizate de terti.

Este posibil sa va invitam sa participati la diferite statistici, competitii si loterii publicitare, cu respectarea prevederilor legale in domeniu. In cazul in care decideti sa participati la astfel de activitati, participarea se va face in mod voluntar iar dumneavoastra veti dispune de dreptul de a alege daca doriti sa oferiti informatiile solicitate in vederea inscrierii ca participant. Aceste informatii vor fi utilizate in scopul prelucrarii participarii dumneavoastra la activitatea respectiva.

Avem dreptul de a aplica sau de a permite altor societati sa aplice diferite procese automatizate de analiza a gradului si modalitatilor de utilizare a Serviciilor. Informatiile colectate prin intermediul acestor procese automatizate de urmarire vor fi anonime si vor fi folosite pentru a imbunatati calitatea Serviciilor (de exemplu, imbunatatirea eficientei cautarii si selectarea reclamelor), precum si pentru adunarea datelor statistice cu privire la consum.

Serviciile noastre pot contine reclame si link-uri catre alte website-uri, aplicatii mobile sau servicii. Printr-un "click" dat oricarui tip de reclama sau link, puteti fi orientati spre un site, o aplicatie mobila sau serviciu oferit de un tert operator ("Servicii Oferite de Terti"). Operatorul nu detine controlul si nu-si asuma nicio responsabilitate cu privire la orice Servicii Oferite de Terti iar propunerile noastre de link-uri catre site-uri, aplicatii mobile, servicii si/sau continut, sau vreun alt fel de reclama pentru Servicii oferite de terti nu reprezinta o aprobare sau o certificare a relatiei noastre cu acest tert si nu ofera nicio garantie cu privire la politicile lor de securitate informationala sau prestarea serviciilor acestora.

Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor colectate de catre Operator prin intermediul Siteului, in conformitate cu standardele minime de securitate impuse de legislatia relevanta. Cu exceptia informatiilor dumneavoastra fara caracter personal, datele dumneavoastra de identificare nu vor fi oferite persoanelor terte, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. De asemenea, este posibil ca, in anumite circumstante, sa fie nevoie sa divulgam datele dumneavoastra catre autoritati legale si de reglementare (inclusiv autoritatile fiscale), catre contabilii, auditorii, avocatii sau alti asemenea consilieri externi ai Operatorului, sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii Operatorului. Vom putea divulga aceste date ori de cate ori legea o impune, sau in situatia in care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale, sau pentru a proteja sanatatea oricarei persoane.

Toate datele cu caracter personal furnizate în vederea înregistrării ca utilizator, vor fi utilizate numai pe durata înregistrării dumneavoastră ca utilizator Kidix. Odată cu renunțarea la contul de utilizator sau solicitarea închiderii contului de utilizator, perioada de stocare a datele furnizate de dumneavoastră va înceta cu excepția situației în care v-ați exprimat acordul în mod expres în vederea primirii de informări în scop de reclamă, marketing sau publicitate.

In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in baza conditiilor specificate de Legea 677/2001 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de a va accesa Datele cu Caracter Personal;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal;
  3. Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);
  4. Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Va puteti exercita aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail cu solicitarea dumneavoastra la adresa de e-mail contact@kidix.ro.

In cazul cand sunteti parinte sau tutore al unui copil care foloseste Serviciile sau a oferit Date cu Caracter Personal fara acordul dumneavoastra, va rugam sa ne avertizati prin e-mail la adresa contact@kidix.ro.

Prin accesarea şi inscrierea datelor dumneavoastra in aceasta Aplicatie acceptati în mod expres conditiile de mai sus.